Ježíš Kristus

Křesťanské stránky o Bohu a Ježíši.

Skutečný zpěv andělů nahráno při chválách

  • Přidáno: 15 září, 2021
  • Zobrazeno: 1 024 x
  • Komentáře: 0
  • Klíčová slova:

V kapele zpíval pouze jeden zpěvák a hlasy andělů se k němu postupem přidali ke chvále Pána:

Zdroj videa: YouTube.com


Jason Upton a jeho skupina se zabývali koncertem/bohoslužbou v posluchárně vysoké školy v Alexandrii v Louisianě, když se zázračně stalo, že se Bůh zjevil, zatímco Jasona zcela pohltil Duch Svatý, jak už to tak často bývá. Níže shrnu svědectví Michaela, člena kapely, které jsem slyšel a sledoval na videu jeho svědectví na youtube:

Michael, jeden z členů Jasonovy kapely, kontroloval zařízení zvukového traktu zaznamenávající koncert, když vzhlédl ke stropu a viděl kolem plavat mlhu. Usoudil, že to vytvořil kondenzátor v klimatizaci. Otočil se a zeptal se školníka, co to plave kolem stropu. Domovník nevěděl a uvedl, že tam nahoře nejsou žádné trubky. Michaela přepadla svatá bázeň a okamžitě ho vedl, aby se schoval pod rezonanční deskou. Cítil silně Boží přítomnost a věděl, že něco se děje. Najednou za Michaelem přišel chlapec, když byl Mike pod rezonanční deskou, a velmi hlasitým hlasem řekl Michaelovi, že na jevišti stál velký anděl s křídly vysoký 12 stop, který stál přímo za Jasonem. Rozumím tomu, že andělské zjevení viděl pouze chlapec. Pamatujte také, že Michael a členové kapely nezpívali, protože jeden byl pod rezonanční deskou a druhý na pódiu. Jason zpíval sám a to proroctví, které mu dával Duch Svatý, a tak shromáždění také nezpívalo.

Michael vyšel zpoza rezonanční desky a podíval se na rekordér, který jasně zaznamenával vokální harmonii, ale pouze Jason slyšel, že na jevišti zpívá některá slova, která nedávají smysl -„ahda daah (sp) (tato slova však , nevyšel na segment přehrávaný na videu … alespoň je neslyším … Bývám trochu hluchý, LOL). Michael si řekl, že pokud je harmonie na záznamu, tak to přehraje, a měl z toho husí kůži! Potom vzhlédl k Jasonovi a viděl že Jason byl naplněn Duchem “.

Po koncertu/bohoslužbě se Jason a Michael vrátili na večer na internát, když se Michael ubytoval s Jasonem. Jason, stále se cítící „v Duchu“, řekl, že se jeho členové se v těle cítili velmi podivně. Michael řekl, že Jason byl stále hluboce v Duchu, ležel na posteli s oblečením a na noc usnul.

Následujícího rána se Michael vrátil do Nashvillu a pustil si záznam. Ticho a hle, zazněl dokonalý andělský harmonický hlas a naprosto na podlaze Michael! Inženýr ve studiu řekl, že si myslel, že je to jen psychoakustická anomálie, a odešel, čímž zavrhl Michaelovo úžas. Mike řekl inženýrovi, aby se vrátil a roztřídil všechny kanály, a na jednom z kanálů inženýr řekl, že to znělo, jako by za Jasonem zpívala harmonie asi 12 stop (inženýr samozřejmě nevěděl, co říkal v době, kdy pronesl komentář „12 stop“). Michael řekl inženýrovi: „Věděl jsem, že je to anděl“, smál se! Dále se přes pozdější e -maily dozvíte, že „ahda daah ‘(sp) byl jazyk Malawi pro„ Pojď ke stolu “!

Překlad: Google translator z popisku videa.

Hodnotit



Podobné příspěvky z kategorie: Články

Co je to rouhání, význam pojmu

Astrální cestování, lucidní snění, hypnóza

Musíme přijmout fakt, že spoustu lidí naše svědectví odsoudí

Jak zemřeli Ježíšovi apoštolové?

Jan Amos Komenský a jeho služba Bohu

Katedrála, chrám, kostel

Nadávky a lehkomyslnost křesťana

Vyhánění démonů (exorcismus)

Falešné kazatele

Pekarová Adamová – Zítra bude Sněmovna projednávat zákon „Manželství pro všechny“.

Kategorie

Archiv

Kdo je online

Žádní uživatelé momentálně nejsou online

Pokud nejste registrovaným uživatelem, potom váš komentář se musí schválit správcem webu
a to z bezpečnostních důvodu, aby se nejednalo o reklamu, nebo spam.
Sprosté urážky, slovní napadení, nebo nebiblické bludy budou vymazány.

Odebírat
Upozornit mě
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments